Har du mye kredittkortgjeld?

Vi i Kredittkortoversikten.no er opptatt av riktig bruk av kredittkort. 90 % av alle nordmenn bruker kredittkort helt riktig og betaler regningen i tide. De resterende 10 % bruker kredittkort som et forbrukslån eller vanlig penger. Det har vært en pågående debatt i flere forskjellige aviser om nettopp dette. Vi nærmer oss jul, dette er den tiden på året hvor mange finansierer «feiringen» med kredittkort.  Det er helt greit å bruke kredittkort til å betale julegaver med, så lenge man har råd til å betale dette tilbake før den rentefrie perioden er over.

Dersom du allerede har mye kredittkortgjeld så bør du ha som et nyttårsforsett å bli kvitt denne gjelden innen 2014. Noen har en så liten kredittkortgjeld at det er mulig å bare prioritere riktig i noen måneder for å få den nedbetalt, andre har så mye kredittkortgjeld at man trenger en billigere og effektiv løsning. Denne løsningen kalles «refinansiering».

Det finnes i hovedsak to typer refinansiering:

  • Refinansiering uten sikkerhet  (for deg som eier egen bolig)
  • Refinansiering med sikkerhet  (for deg som ikke eier egen bolig)

Målet med en refinansiering er at man skal kunne samle hele sin gjeld i et og samme lån. Dette gir deg lavere gebyrer og en bedre rente enn den som er på kredittkortet ditt i dag.  Kredittkortgjeld.com kunne i September melde om rekordhøyt antall godkjente refinansieringer av kredittkortgjeld.  Selv om det ikke finnes mye positivt med kredittkortgjeld så finnes det faktisk noe positivt med tallene Kredittkortgjeld.com publiserte. Det betyr nemlig at flere tar tak i kredittkortgjelden og gjør noe med det!

Oppsummering

Har du mye kredittkortgjeld så må du ta tak i problemene så raskt som mulig. Det er ingenting å vente på, dette handler om viljestyrke. Sett deg ned å ta tak i problemene i dag! Les mer hos forbrukslanpådagen.no.

 

 

 

 

Comments are closed.