Aksepterer tannleger kredittkort?

Tannlegeskrekk rammer noen, men tannlegeregninen skremmer flere. Inkludert redaktøren på denne siden. For ikke så lang tid siden skulle undertegnede fjerne 4 visdomstenner. Selve inngrepet var ikke noe problem, men når man skulle betale så ble det raskt litt mer komplisert. Tannlegen aksepterte ikke kredittkortet. Derimot ble man tilbudt et relativt kostbart lån fra Cresco. Redaktøren takket selvfølgelig pent nei til lånet og ba om å få lov å gå i Minibanken. Dette fikk oss likevel til å undre over praksisen til tannlegen. Er det vanlig at tannleger ikke aksepterer kredittkort?

Etter å ha gjort en relativt grundig undersøkelese av nettsider tilhørende tannleger fant vi ut at det var veldig varierende om de forskjellige tannlegene faktisk aksepterte kredittkort. Dette var faktorene som vi avgjorde om de tok kredittkort:

  • Størreelse på tannlegekontoret/klinikken
  • Lokasjon

Det virker som alle de store tannlegeklinikkene aksepterer kredittkort, mens de mindre helst vil ha vanlig bankkortbetaling eller kontantbetaling. Derfor anbefaler vi i Kredittkortoversikten.no at du alltid hører om mulige betalingsmidler på forhånd slik at du ikke blir påtvunget et lån.

 

 

Comments are closed.